top of page

Een ambachtelijke koekmakerij in hartje Maastricht. Dat is de droom, die met jouw hulp werkelijkheid kan worden.

Het is zaterdagochtend, de straten van het centrum van Maastricht vullen zich met de geur van vers gebakken koeken. Voor de deur een groepje mensen dat naar binnen tuurt, wachtend op het moment dat het slot van de deur gaat bij Koekmakerij 't Keukske. Een ambachtelijke koekmakerij in hartje Maastricht. Nieuw, maar in de sfeer van vroeger. Dat is de droom die langzaam maar zeker werkelijkheid wordt. Om onze droom te realiseren hebben wij jouw hulp nodig. Binnenkort start onze crowdfundcampagne, waarmee je kunt bijdragen aan de realisatie van 't Keukske!

 

Lees hieronder hoe je ons kunt helpen en wat je ervoor terug krijgt.

sectie 2

De koeken

ALLEEN DE BESTE INGREDIËNTEN 

Met ‘t Keukske delen we onze liefde voor zoet en koek met Maastrichtenaren en liefhebbers ver daarbuiten. Wij starten een ambachtelijke koekmakerij, naar eenvoudig concept: vier overheerlijke, verse koeken en één wisselende seizoenskoek om te blijven verrassen, maar nooit afwijkend van ons vaste assortiment koeken – dat is waar mensen voor terugkomen.

keukske-quote-post-.jpg
Keukske-product-box-01.png

De koeken worden, in het zicht van onze klanten, de hele dag door vers gebakken. Ze zijn alleen to-go verkrijgbaar. Mensen staan in de rij voor één enkele koek of meerdere koeken. Mooi verpakt in een doosje of trommel. Om te delen of stiekem helemaal voor jezelf te houden.  Daarnaast werken wij met leveranciers uit de streek om de koeken echt Mestreechs te maken!

Het concept

BINNENKORT VAN START

Crowdfundcampagne

Wat is crowdfunding?

Steun van familie, vrienden en eigenlijk alle mensen die ons graag in dit avontuur willen helpen. Wij geloven namelijk dat een financiering van mensen die het dichtst bij je staan, de beste vorm van financiering is. Hiermee bouwen wij direct aan een hechte groep betrokkenen om ons heen. Ons steunen kan al vanaf een klein bedrag en uiteraard krijg je hier iets moois voor terug. Meld je hier aan en we houden je op de hoogte over de manieren waarop je ons kunt helpen!

Wat hebben we nodig?

We zijn al een heel eind op weg! Het recept is doorontwikkeld met een bekende banketbakker, we hebben leveranciers gevonden die de beste ingrediënten uit de streek kunnen leveren én hebben we een pand geregeld op een toplocatie aan de Nieuwstraat. Om de winkel te openen hebben we naast onze eigen inbreng, nog minimaal €45.000 nodig. Dit bedrag hebben wij onder meer nodig om een grote bakoven, een mixer en andere apparatuur te bekostigen. Ook gebruiken we dit bedrag om de winkel in te richten, passend bij het ambachtelijke karakter van de stad Maastricht.

Crowdfunding
bottom of page